old-school fashion
Gick igenom gamla bilder från mormor och morfar för att hjälpa mamma med att sätta ihop ett bildspel som hon ska ha till i helgen då hennes bästavän gifter sig!
hursomhelst fick jag se riktigt gamla och hittade otroligt fina bilder på min mormor! hon var en riktigt beauty när hon var ung om man kan kalla det så! Hon hade alltid det senaste modet och faktum är att det är även det som kommer bli nya modet i höst! så då passar det ännu bättre att visa lite inspiration! Liksom ta in och göra om till nytt och modernt!
Efter att sett dessa bilder har jag en ny stil ikon att följa, min mormor!
 
 
 
 
Den här bilden, den här outfiten kan inget annat än älska det!♥
 
falling to the bottom of the ocean
det blev tillslut en hemmakväll trots allt! rätt skönt då jag faktiskt är helt utmattad från jobbet! sjukt många kunder idag. Det var både på gott och ont! Just nu måste jag anstränga mig för att hålla ögonen öppna!
Bajen vann igår med 3-0!! Det var ett år sen bajen vann med 3-0, så det var på tiden kan jag tycka!
på söndag smäller det av igen! nästa match på nya söderstadion!
who says i can't break free

sitter på jobbet uttråkad och väntar på att folk ska komma! öppnar egentligen om 25 min men var tidig idag så jag öppnade lite tidigare! ikväll vet jag inte om jag ska träffa lova eller inte? hoppas det för jag har saknat henne så mycket! annars så blir det en kväll hemma och sitta vid bloggen i guess!