2013 highlights
februari färgade jag håret rött och klippte kortkort! 

i mars skaffade jag mig ett nytt gymkort, som nu är uppsagt!
Lisen fyllde 18!!
var på spa i Nynäshamn med släkt!
bajen gick sitt sista tåg mot Söderstadion!


världens bästa mamma och jag åkte på en weekend till London! aldrig mått bättre! världens bästa födelsedagspresent! 
mina fina älskade vänner, eller en del av dem, de jag hade i telefonen! ni är så många fler! men ni vet vilka ni är! 
haha åh min 18:års fest! alltså gash ett minne för livet! älskar er alla som kom och gjorde denna fest oförglömlig!!
första utgången! samt den kvällen vi firade issa! också en sjukt kul kväll!!!
Elina fyllde 18!!!
kommer inte ihåg ett piss från denna nyår... alltså den senaste!! förutom att jag vart helt sönder mulad av Isak och Stoffe efter tolvslaget och att jag var jävligt packad men hade himla kul den kvällen! kan denna gång slå förra? ingen chans att bli mulad denna gången då snön inte velat dyka upp!


you can't move on with a feet left in the past
jobbet idag var riktigt tungt.. jobbigt och uttråkande även fast vi hade mycket att göra! har tröttnat på jobbet nu när jag jobbat så mycket! ska bli så skönt med lite ledigt nu några dar!
nyår på tisdag och allt börjar klara upp sig, vet vad jag ska ha på mig och vet vart jag ska! sköna människor kan sluta med ett bra nyår och blir en bra början på nästa år.
Jag har ganska mycket höga förhoppningar på det nya året, ganska mycket som händer! ska börja söka jobb, ta studenten(!!!!!!) resa och bara njuta! jag ser fram emot det nya året och hoppas bara att jag inte har allt för höga förväntningar så det går tvärtemot! men det ska nog inte bli några problem!
ska lägga detta år bakom mig, ta lärdom av allt som hänt och göra om fast göra rätt! jag ska börja om på nytt!
en bild jag själv retucherat men fina elina har tagit! 
vad vorde jag utan dina andetag
kan inte förstå riktigt att min andra halva, hon som känner mig som bäst kommer efter nyår finnas på andra sidan jordklotet! har så svårt att förstå att jag inte kommer kunna ringa dig som vanligt och berätta om mina problem och få råd och lösningar! att jag inte baa kan åka och träffa dig närsomhelst! du kommer befinna dig så långt bort och det är så jobbigt att jag inte vill tänka på det!! men du kommer ha så kul och få uppleva något helt underbart där borta i staterna!! det här kommer nog va det bästa du gjort och hoppas att de två åren kommer gå blixt snabbt!! för sen vill jag ha dig här hemma igen!! älskar dig och är så stolt över dig kusin!! du är bäst och är så glad att jag haft dig vid mig hela mitt liv! nu är det snart dags för dig att uppleva nya äventyr! som jag längtar efter att få åka ner till dig i LA sen och hälsa på!!
mitt allt!!