Kööörkort check!
I onsdags, alltså igår vart körkortet mitt då jag klarade min uppkörning! Såååå skönt, började gråta av lycka för allt press och nervösitet släppte på en och samma gång! En underbar känsla var det iallafall när jag fick beskedet!
Det känns fortfarande ofattbart, kul men knäppt!
Idag var jag tillbaka på jobbet, full rulle och imorogn ska man jobba cirka 11 timmar.. så måste lägga mig i tid ikväll!
På lördag bli det en roadtrip till Katrineholm, vi ska spela match där sen ska jag och Felicia sova över hos hennes mamma.
Från första gången jag satt i bilen och skulle köra efter uppkörningen igår!
Winter winds
Kan inte sova för jag är så pepp och nervös inför onsdag, redan nu jag vet!! Sen är jag väldigt pepp på att köra lite med körskolan imorgon också, är så glad över att teorin är över, vet inte hur många gånger jag ska säga det. Det är svårt att fatta liksom.
Felicia den busen smygfottade mig när jag körde i lördags hihi
Don't stop me now
Idag var jag i centrum och myste med Issa och Jennifer. Vi åt lite, snackade jag köpte lite grejer sen kom pappsen och så övningskörde vi lite, åkte ända bort till Tumba och tillbaka. Det gick bra, lite små fel men mestadels gick det bra! Känner mig mycket tryggare bakom ratten nu efter min vecka i Fleen! Så känns bra! Igår lyckades jag fick-parkera snyggt också. Jag börjar därför bli redo för uppkörningen! 
Åker på tisdag morgon till Flen. För har några extra lektioner bokade!
Detta var det jag fick med mig hem idag.