Bajen forever
I söndags var det bajen match som gällde för mig! Fullsatt var målet, och vi slog nytt publikrekord med 31 074!
Alltså det var mäktigt kan jag säga er!! Synd att spelarna inte kunde bjuda på mål fest som vi bjöd på publikfest! Men det kommer antar jag!
 
Viva el espana
Nu var det längesen jag uppdaterade på bloggen. Har haft tanken att göra det i spanien men helt ärligt så var det för tidskrävande så valde att inte göra det.
Men nu är jag här iaf och man kan väl säga att det är väldigt mycket som hänt.
 
Jag kom hem i fredags kväll, gick upp tidigt på lördagen för att mina småtjejer hade träning sen efter det direkt hem byta om och så åkte jag och mamma in till stan för att se The fault in our stars. Världens finaste film typ!! blev inte mer känslosamt när det satt en tjej med canser snett framför oss med sin mamma. Jag hade läst boken så tänkte att jag var förberedd på de sorliga delarna men när hennes mamma började gråta, ja då kunde jag inte motstå mina tårar som började falla.
Efter bion åkte jag till Issa för en kräftskiva, jag var som en zombie men lyckades klara mig rätt bra tills klockan blev typ elva och jag kände för att dra hem!
 
lite bilder från resan tänkte jag visa!
Jag hade en toppen resa med dem finaste tjejerna!! 
Lets get lost
Nu är det äntligen söndag!! Det betyder att imorgonbitti flyger jag och mina brudar till Spanien! Ska bli så kul! Har gått och väntat på den dagen sen ett halv år tillbaka! Det var ungefär ett år sen jag var där sist och har längtat tillbaka ända sen dess. 
Men det är fortfarande söndag bara och  jag har en del att göra, slängde nyss i en tvätt och ska snart dra mot gymmet med kusin! Efter det ska jag till Elina tror jag innan matchen, kan behöva åka hem innan det beror lite på! Ja sen är det Bajenmatch där det är sålt över 23000 biljetter!!! Alltså det här kommer bli sjukt! Efter det kommer Evelina och Alina till mig och sover över till när vi ska in till Arlanda! Åh resefeber här ja!