We will work it out
Så nu är man hemma igen! Lite skönt faktiskt om jag får erkänna det. Visst var det skönt att vara borta men hemma är alltid bäst!
Hade en underbar resa. Mycket sola men även bada, äta och springa runt med små kusinerna osv. 
Jag hade en toppen resa! 
Nu är det 12 dagar kvar till nästa resa! Spanien med brudarna kommer bli härligt! 
Turkiet
Sitter just nu i lobbyn på vårt hotell, just för att det är det ända stället med wi-fi! 
Har haft en toppen dag här, första dagen för mig har bestått av sola, bada i poolen samt havet, åka vattenrutschkanorna och självklart ett pass i gymmet! Imorgon väntas det en löpsträcka på stranden på morgonen sen häng på beachen och kanske testa spela lite basket! 
Jag älskar allt här! Servicen kunde varit bättre kanske i vissa fall men i stort sätt så är allt toppen! 


Du är inte som alla andra
Ligger nyvaken i min säng och funderar på vad jag ska ha med mig till Turkiet.
Igår var det ett bra pass i gymmet! Rygg, axlar och triceps samt lite mage var passet och jag svettades som tusan! Skönt att känna att det tar! Nu har jag två vilodagar innan det är dags att köra på igen! Söndag och måndag kvar innan det är dags för Turkiet! Riktigt kul! 
Även i Turkiet ska jag och Mattias hålla igång med gym, volleyboll, fotboll, tennis och ja sånt där! Kommer bli hur bra som helst!
Något mer jag gjorde igår var nyttiga brownies, ja ni läste rätt nyttiga! Dem är huuuur goda som helst och har bara bra kolhydrater och fina fetter samt protein i sig vilket är grymt! Jag var tveksam när jag läste daddlar och svartabönor i receptet, men det smakar bara kokos och chocklad! Hur gott som helst! Ska dela med mig om receptet senare! Nu ska jag upp och äta frulle! 
Jag och min bror påväg till Ica!