det finns ingen genväg bara en väg
Vårt internet har legat nere i två dar men har löst sig nu när mina föräldrar är hemma igen! Räddarna i nöden haha.
Idag var jag i nynäs på dagen och höll i basket aktivitet! Väldigt kul att det är så många som är intreserade av just basket, det bara växer med åren känns det som! Efter det drog jag hem, åt och drog en powernap på fem min sedan var det dags för träning med mina små tjejer för att efter det dra till min träning, ja, jag bodde i hallarna idag! Men det är ju inget nytt då att vara i en hall är redan hem för mig!
Imorgon ska jag till hallen för att köra lite skott och dribbla sedan ska jag träffa Issa!!! Asså sjukt längesen hon och jag gjorde något tillsammans så nu är det dags! efter det ska jag tillbaka till hallen för att gymma lite! en bra torsdag för Elin!
 
Vi tänker aldrig ge upp
Var en lugn förmiddag för mig med en prommis till sågen i det fina vädret som var idag, solen sken som bara den! Skönt det! Kom hem lagom till hockey matchen, min teve valde då att sluta fungera?! men det gjorde ju ändå inget då Sverige förlorade med 3-0.. Åkte efter det för att själv spela match borta i Tensta! En riktigt tråkig match spelmässigt då Tensta är ett så mesigt lag och kan inte spela basket utan att gnälla och klaga.. men vi vann stort iaf och ja det är ju alltid kul att vinna! Så nu sitter jag här propp mätt och glad! Fast allt för roligt får man inte ha då jag nu ska plugga haha weho!
'
 
 
Så himla underbart, världens härligaste människor ♥
du är nog den
Dagens efterrätt blev chokladpudding m. bär! Nu är min kväll som kock över ska återgå till mitt pluggande och lyssna på Melissa Horn!
 
 
 
När jag får bestämma är alla ljus tända och mys musiken är på!
såhär spenderar jag min lördag, weho vad roligt!