hade lite kraft kvar att ge dig
nu var det ett tag sen! 
var i London nu i helgen och levde livet lite! har funderat på att kanske plugga vidare i London om jag har råd, såg att det varväääldigt dyrt! hursomhelst så shoppade jag en hel del! får se om jag lägger upp allting på bloggen sen eller inte!  just nu väntar på på att morgonträningen ska börja så jag kan testa mina nya pjucks!!! älskar dem!  
ensam kvar i ljuset
sitter inne i badrummet och ska egentligen sova men kan inte så då hamnade jag här på badrumsgolvet bredvid en arbetande torktumlare. imorgon har jag skola sen ska jag träffa Emma och fika lite, sen tänkte jag joina Oscar att gymma och medans han har träning tänkte jag passa på att jobba lite med skotteknik och lite dribblingsövningar! är sjukt taggad på London! är lite overkligt att jag entligen ska dit!!
min kära kusin igår med all sin packning på ett ungefär! alltså den människan om någon har mycket saker! fast man liksom inte tänker på det! skänkte bort massa kläder, ändå får hennes kläder knappt plats i resväskan! haha det är lite sjukt! 

jag behöver någon som behöver mig
sitter trött på bussen påväg till Felicia! hon har tydligen rensat kläder och skor nu när hon ska flytta till sin pappa innan hon ska till USA och då kommer jag få det!! gissa om jag är glad!!! haha det pirrar i magen bara jag tänker på det! blir som när vi var små jag fick alltid de kläder hon vuxit ur och så blev jag så ledsen sen när jag vuxit ikapp henne så kunde inte ärva hennes kläder! så nu är det dags igen hihi! 
haha love u min bästa!