happy B-day to me
och så nu var man 19 år, wehooo ingen större skillnad som alltid men 19 är ju ett skit år, som 17 grattis du är snart myndig! Fast här är det typ grattis nu måste du vänta ett år till så får du gå på systemet och bli vuxen på riktigt! Weho som sagt! Men längtar till min 20 års dag och få lämna tonåren på riktigt!
Jag har fått världens finaste kappa i present av min familj! Alltså åh vad jag älskar den! Visar bild senare blir inte rättvisa bilder just nu, klockan är ju ändå 7.00 ungefär på morgonen och det är mörkt! 
Jag lever iallafall och ska snart ut och testa mina ben i backar och annat gott med lite löpning! Tänkte dra mot gymmet också tror jag! 
Bajen i söndags! Åh är så stolt bajare just nu! Ser ljust ut för Bajen! Hoppas dock inte Ängelholm går i konka, vorde väldigt surt även om det inte förstör för Bajen så förstör det serien! Men det ser inte ljust ut för dem...
 
We are here
Okej kom hem för tjugo minuter sedan från min träning, klockan är snart toLV och jag kan inte sova... Bra där! Hursomhelst så har jag haft tankar lite annanstans än här(ovanligt?nej) men iaf, jag fyller ju faktiskt år snart, jag är så taggad att äntligen bli nitton (vet ingen biggie egentligen men ändå gillar att fylla år och växa upp, iaf just nu!) men som det veekar nu så kanske jag ska iväg på intensvikurs i två veckor på just min födelsedag, eller så måste jag vänta, vi får se hur det blir med det! Men oavsett vet jag inte hur jag ska fira min födelsedag längre, om jag ens ska det? Får väl ta tag i det när jag kommer hem, om jag nu åker isåfall!  Får väl se helt enkelt!
 
No good in goodbye
 Måndag då, fast ingen skillnad för min del! Att vara arbetslös har satt sina spår nu... Vill inte längre! Måste få någon slags rutin i vardagen... håller just nu på att kolla efter någon bra intensivkurs så jag kan ta det förbaskade körkortet någon gång! Jag och pappa tajmar ju aldrig in varandra så lika bra att ta en intensivkurs tycker jag, han också! 
Sen hoppas jag att få plugga min mattekurs som börjar i oktober! Håller tummarna!! Då får jag lite mer rutin i vardagen! 
I helgen hade vi vår första match mot skuru, gick väl inte jättebra men inte heller jättedåligt! Vi lyckades göra lite bra spel och få fram en del snygga passar! jag måste träna in mina skott mer samt träna på att ta returer! Men för att vata första matchen gick det väl helt okej. 
Sen på kvällen blev det utgång på PURE  med Issa, Jennifer, Elina, Evelina och Kristoffer! Kul som tusan hade vi! 
I går var det dags för Bajenmatch! Som jag längtat! Och glad blev jag för vinsten, utklassningen på 6-0 alltså så som de spelade igår!!! krigarviljan och kämparglöden genom hela matchen, jag var chockad men otroligt glad självklart!