Are you comig to the tree
Det börjar bli dags att röra sig in mot stan för lite bio mys med bästa Jenny! Har haft en toppen morgon med mys frukost och bra musik, bra start på dagen! 
Strange things could happen
Hemma efter en heldag med shopping, fick med mig mycket fint! Bla. min nyårs outfit.
Igår stod Emmas och Rebeckas 19 års fest på agendan, hade super kul även om den slutade tidigt för min del!
Imorgon ska jag äntligen få se den senaste Hunger Games filmen!! Lääängtar! 
På tisdag ska jag klippa mig och rulla mot katrineholm ska fira nyår där med Felicia och hennes kompisar, kommer nog va skönt att byta miljlö på nyår förengångsskull, hehe.
vi fick fina party hattar på festen!
min nyårsoutfit!
 
Catching up
 
 
Just nu sitter jag och jobbar på hötorget, ingenting händer just nu.. inte så konstigt eftersom det är dagen innan jul och folk är antingen lediga eller jobbar halvdag och köper sista minuten julklappar.
Ikväll ska jag baka massa jul godis till morgondagen! Men innan måste jag hitta min sista julklapp som är till min bror, tror jag vet vad jag ska ge honom!
Annars var det ju som vanlogt längesen jag uppdaterade bloggen så kan säga att det hänt en hel del!
I fredags förra veckan så var jag och Evelina på Kygo konsert i fryshuset! så jäkla bra DJ!
På lördagen så kom min älskade Felicia hem!! Som jag längtat efter henne!! Jag följde med dem hem till Katrineholm och sov över där till söndagen. Myste med valpisarna som var så gosiga samt trötta Felicia haha.
Jobbade igår och hela dagen var bara allmänt skum! Fick träffa Emelie och Frida på träningen igen det var kul, båda pluggar egentligen i USA men är hemma under jul så det var roligt att få se dem!