Hard workwork
Hemma nu efter en hektiskt dag på Westmanska, ska jobba där imorgon igen men tror det kommer vara lugnare då! Sen fick jag veta att jag ska arbeta där även hela nästa vecka och då även lära mig kassan, hääärligt! Kommer bli spännande, kul med lite nytt!
Ska bara ta det lugnt nu, återhämta mig lite till imorgon! Efter jobbet ska jag köpa lite saker inför halloween, sen ska jag troligtvis kanske på skräckisbio med Issa, Emma och gänget! Kommer bli bra början isåfall på halloween helgen!
På lördag ska jag och några tjejkompisar på halloweenfest ute i Tungelsta, ifall det är segt drar vi nog vidare ut på krogen!
ni får en bild från i sommras så länge! Saknar värmen!
 
världens bästa ♥
Idag fyller min underbara mamma år! Har bakat henne cupcakes som överraskning när hon kommer hem! hihi
Better than all the rest
Hejsansvejsan! 
Idag så gjorde jag något stort och nytt för mig, sa nämligen upp mig från jobbet på cafeet! Vet hann gå en vecka men det kändes inte rätt liksom, vad ska man göra? Så imorgon är jag alltså ledig. Skönt, sovit dåligt på senaste kvällarna. Speciellt i natt då det ända som fanns i mitt huvud var hur jag skulle lägga fram att jag inte ville jobba där med dem. 
Hursomhelst hoppas jag på lite sömn iallafall!
Imorgon är det världensbästa mamma som fyller år! Har bakat två kladdisar åt henne som hon ska bjuda allihopa på jobbet med! Hoppas de smakar gott, brukar lyckas med mina kladdisar men självklart kan det gå snett ibland!
På torsdag ska jag och Eve jobba tillsammans inne på affärslunchen på Westmanska! Hon var där idag, så duktig! Ska bli kul att jobba med henne sen! Hursomhelst så ska jag ta och dricka upp mitt te och sen börjar det bli dags för läggdags! Vaken sen 6.00 imorse.. det sätter sina spår!
världens bästaste mamma!! Love u♥