det spelar ingen roll om jag faller ner, jag reser mig upp
 Sitter på lektion just nu och drömmer mig bort till stränder med kritvitstrand och corallblått vatten och en god drink i handen medans man ligger och solar! Alltså det skulle verkligen vara något!
Ikväll blir det mys på Dovas med Evelina, Fanny, Matilda och Lova! Kommer nog bli grymt, saknar dem tjejerna oerhört mycket och är så glad över att jag kommer få träffa dem idag! Men först ska jag slinga Emmas hår haha! kan gå lite hur som helst men ska nog inte va så svårt! 
Imorgon är det basket match i Brandbergen där herrlaget möter Frysen igen, det innebär derby! 
på kvällen ska jag entligen få övningsköra igen! ett halv år sen sist haha kan bli spännande!
 
En bild från förra lördagen då mina duktiga små tjejer spelade EBC!
 
take me there
Jag kämpar, har kämpat hela månaden att komma någon vart i skolan men händer det ens något? 
Jag är så nära flera gånger att bara ge upp, skita i alla uppgifter och "omskrivningar" på prov. När ska detta löna sig? När ska jag få känna en lung inom mig? När ska jag få pusta ut och bara vara? När ska ångesten försvinna? När ska pressen sluta krypa fram med små steg mot mig? När ska jag få må bra och vara glad?
Måste jag verkligen vänta 70 dagar till? Well... har ju stått ut med skolan i nio snart tio år så varför inte hålla ut 70 dar till? Jo för att när jag hör siffran 70 får jag panik, så mycket kvar och såååå lite tid? Snart är det dags att knyta ihop säcken och vem kommer inte råka lilla ut om man inte är klar tills dess... Fast varför förstöra något som jag verkligen kämpat för att bygga upp genom att låta det rivas ner för att man ger upp? Nej jag har svårt att bara ge upp på saker, om det inte är så att jag verkligen måste ge upp förstås, men tusan heller att jag tänker ge upp skolan så här lätt. Nej jag ska visa dem att jag kan, Elin kan klara skolan och gå ut med slutbetyg även fast de flesta kommer vara ett E så är jag lika glad för det! Studenten ska vara min dag då jag får vila, 70 dar Elin sen är du ute ur spelet! Då har DU vunnit!
 
 
Happy Birthday!!
Idag fyller min lilleman år! Grattisgrattisgratiis på tvåårsdagen till fina Hugo som just nu befinner sig på andra sidan jordklotet!