Summertime madness
 
SUMMERTIME MADNESS
 
I sommar vill jag ha en snygg baddräkt eller bikini med "midjehöga-trosor" på stranden, letar runt lite och hittade dessa beautys!
Locked out of heaven
Den här helgen har varit en bra helg, i fredags var Issa på besök hos mig/oss och åt middag och kollade på film, längesen hon var här. 
I går var jag och Felicia barn vakt åt små killarna (våra kusiner alltså) så vi åkte ner till Katrineholm med dem och firade Felicias mamma som fyllt år i veckan, Hugge och Oscar var som fast limmade med hundarna. De ville inte släppa taget om dem. Men tillslut var det dags att åka hem.
Imorse åkte jag och Felicia och åt världens bästa brunch, man åt sig mätt så det räckte hela dagen.
Det var ett mysigt ställe i Liljeholmen, vid vattnet, Bankomaten Seaside hette det. Inte sista gången jag besöker det stället! Ett perfekt avslut på en bra helg!
 
 
 
 
 
 
 
Nu städar dem gatan och snart försvinner alla spår
Hejsan!
Igår var jag och eve ute för att starta våran träningsupplägg vi gjort, så igår blev det en promenad till ett ute gym i trollbäcken. Vi var borta totalt ungefär tre och en halv timme. Det var skönt, nästa gång blir imorgon, får se vad vi hittar på då!
Nu sitter jag och äter frukost, är helt utvillad då jag somnade väldigt tidigt igår. Skönt som tusan!
Idag så ska jag efter jobbet till småtjejsträning, överväger om jag kanske ska springa dit? Ja vi får väl se hur det blir! Sen har jag träning själv ikväll.
Min nyttiga frukost, gröt med massa frukter och bär! Muuums säger jag bara!